Welkom bij dierenwinkel en tuincentrum Van Maldegem in Kortgene

Welkom op de website van Kwekerij van Maldegem, dierenwinkel, tuincentrum, en cadeauwinkel in Kortgene. Dé plek op Noord-Beveland waar u terecht kunt voor al uw benodigdheden in- en om uw huis. Van diervoeder tot aan perkplanten, cadeaus en woondecoratie, hengels en aas. Van Maldegem is een kwekerij, dierwinkel, hengelsportzaak en een woonwinkel in één. We beschikken over een eigen kas. De bloemen en planten die wij zelf hierin kweken, worden verkocht in onze uitgebreide winkel. U bent hier van harte welkom!

Kwekerij van Maldegem als dierenwinkel in Kortgene

Alles dat u nodig heeft voor uw huisdieren vindt u bij Kwekerij van Maldegem. Kom langs bij onze dierenwinkel in Kortgene voor voer, speelgoed en andere toebehoren voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Ook voor grotere huisdieren als schapen, geiten en zelfs alpaca’s hebben wij alles in huis voor een goede verzorging. 

Alles voor in de tuin

Als tuincentrum in Kortgene bieden wij een compleet assortiment aan planten uit eigen kwekerij! Alles dat u nodig heeft voor de verzorging en het potten van uw planten haalt u uit het uitgebreide assortiment. En wanneer de dagen korter worden komt u naar ons tuincentrum in Kortgene voor een afgezaagde of gepotte kerstboom!

Originele cadeaus op de woonafdeling

Ook voor een cadeauwinkel met originele geschenken zit u goed bij Kwekerij van Maldegem in Kortgene. Leuke hebbedingtjes en spullen waarmee u het interieur van uw woning, of die van een vriend, vriendin of familielid, mooi samenbindt. En over cadeaus gesproken, wat dacht u van een cadeaubon? Dan kan de ontvanger zelf op zoek naar iets moois in dé cadeauwinkel van Kortgene.

Kom snel langs!

Naast een cadeauwinkel, tuincentrum en dierenwinkel, mag u nog iets verwachten van Kwekerij van Maldegem in Kortgene. En dat is uitstekende service van ons enthousiaste personeel! Kom snel lang om het assortiment te bekijken, wij zijn er klaar voor!