Contact en Openingstijden
Alles voor uw tuin
Terug naar het overzicht

Alles voor uw tuin

Bij Kwekerij van Maldegem bent u elk jaar weer aan het goede adres voor een uitgebreid assortiment voor een prachtige tuin. Alles is te vinden in onze kassen in Kortgene.

Eenjarige en vaste planten

Ons uitgebreide assortiment van eenjarige planten wordt wekelijks aangevuld met een verse aanvoer van de veiling. De eenjarige planten zijn te vinden in onze kassen. Buiten op de tafels vindt u verschillende soorten vaste planten om uw tuin, terras of balkon op te vrolijken. Bent u op zoek naar een specifieke plant en staat deze er niet tussen? Laat het ons weten en waarschijnlijk kunnen we deze alsnog voor u meenemen bij onze wekelijks nieuwe aanvoer. 

Groenteplanten en -zaden

Wij verkopen ook groenteplanten en bloemen-, groentezaden. Daarnaast hebben we ook gazonzaden voor het aanleggen van een nieuw gazon of om uw gazon op te knappen. 

Potgrond en bemesting

Wij bieden u een ruime keuze aan verschillende soorten potgrond en meststoffen. Daarnaast hebben wij verschillende bestrijdingsmiddelen voor ongedierte en ziektes in uw tuin. Wij bieden u graag een persoonlijk advies. 

Potten en manden

Naast planten kunt ook bij ons terecht voor potten, manden en schalen voor op uw terras of aan uw balkon. Daarnaast hebben we ook verschillende potten en manden voor in huis. 

Gereedschap en benodigdheden

Zodat u lekker aan de slag kunt in uw tuin hebben we voor u een ruime keuze aan stevig tuingereedschap, Verschillende gereedschappen zijn ook verkrijgbaar in kleine maten voor kinderen. Daarnaast hebben we verschillende tuin benodigdheden zoals handschoenen, regenmeters, kweekbakjes etc. 

Daarnaast hebben wij een assortiment aan barbecues van het merk Kamado en verkopen wij houtskool en openhaardhout voor uw kachel.

U bent van harte welkom in onze winkel voor al uw tuinbenodigdheden. We adviseren u graag!

Terug naar het overzicht